Petak 17. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 09.02.2016.
09:37
Vestionline A
Britanski premijer Dejvid Kameron suočen je sa gnevom u redovima parlamentaraca iz sopstvene stranke zbog nastojanja da održi članstvo Velike Britanije u Evropskoj uniji.
Utorak 09.02.2016.10:32
Ove prognoze Rusa , rusofila i izvlacenja recenica iz konteksta jesu vise nego zabavne . Kako onomad tj. prosle godine rusofili su "virtuelno" pozatvarali sve ventile gasa za Evropskoj Uniji i cenu (na pumpama -sa 85-90 centi , a danas se isti prodaje za 45-50 centi) ... dizali na 2-3 evra - dizali u neverovatne "visine" (i od onog cuvenog dolaska "zime i brrrrrrrrrrrr"/prosla i druga zima/pozatvarase se "ventili" Juznog , Severno 2 , Turskog , Kineskog i ko zna kojeg jos toka - a jedino ko se smrzava "zima brrrrrrrrrr" jesu sami Rusi i poklonici Juznog toka ) , a tako i sa naftom ... pa kostace na pumpama 4-5 evra , kako bi ta rusofilska prognoza "isparila" samo posle par meseci i od 4-5 evra spalo na 80-90 centi ... a o rubljickama i kopejkama da i ne govorim , prognoza Rusa i rusofila zasnivala se i dosegala je te visine da su smeli optimisti sahranili dolar i stavili rublju na svetski valutarni tron ( a samo pre godinu dana izdvojili su od 25-30 bezvredih rublji za dolar , a uskoro ce morati 100-tinak i par kopejki )....da bi se ta ista srozala i razbila se tako u slobodnom padu da danas moras isceprkati 100-tinak za samo 1 jedini dolar , a galopirace i dalje ! Zapamtite rusofili DOLAR je valutni BOG na kugli zemaljskoj !!! ...tako isto sa Irskom , Grckom , Skotskom , Katalonijom ... sada sa Velikom Britanijom - ... secesije , referendumi , raspad EU-a itd itd itd ...zaista su rusofili neozbiljni tj. 1000% covek moze da se drzi pravila - ako Rusi i rusofili prognoziraju bilo sta - da ce biti suprotno !!! Nepogresivo pravilo !
Utorak 09.02.2016.20:38
Ove prognoze Rusa , rusofila i izvlacenja recenica iz konteksta jesu vise nego zabavne . Kako onomad tj. prosle godine rusofili su "virtuelno" pozatvarali sve ventile gasa za Evropskoj Uniji i cenu (na pumpama -sa 85-90 centi , a danas se isti prodaje za 45-50 centi) ... dizali na 2-3 evra - dizali u neverovatne "visine" (i od onog cuvenog dolaska "zime i brrrrrrrrrrrr"/prosla i druga zima/pozatvarase se "ventili" Juznog , Severno 2 , Turskog , Kineskog i ko zna kojeg jos toka - a jedino ko se smrzava "zima brrrrrrrrrr" jesu sami Rusi i poklonici Juznog toka ) , a tako i sa naftom ... pa kostace na pumpama 4-5 evra , kako bi ta rusofilska prognoza "isparila" samo posle par meseci i od 4-5 evra spalo na 80-90 centi ... a o rubljickama i kopejkama da i ne govorim , prognoza Rusa i rusofila zasnivala se i dosegala je te visine da su smeli optimisti sahranili dolar i stavili rublju na svetski valutarni tron ( a samo pre godinu dana izdvojili su od 25-30 bezvredih rublji za dolar , a uskoro ce morati 100-tinak i par kopejki )....da bi se ta ista srozala i razbila se tako u slobodnom padu da danas moras isceprkati 100-tinak za samo 1 jedini dolar , a galopirace i dalje ! Zapamtite rusofili DOLAR je valutni BOG na kugli zemaljskoj !!! ...i tako dalje - iste prognoze sa Irskom , Grckom , Skotskom , Katalonijom ... sada sa Velikom Britanijom - ... secesije , referendumi , raspad EU-a itd itd itd ...zaista su rusofili neozbiljni tj. 1000% covek moze da se drzi pravila - ako Rusi i rusofili prognoziraju bilo sta - da ce biti suprotno !!! Nepogresivo pravilo !

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)